18-03-2016 08:43Handelsbetingelser/LeveringHandelsbetingelser & Information

Kundekonto
Når du opretter dig som medlem på Danskauktion.dk bliver du tildelt en kundekonto. Dine vundne auktioner bliver automatisk samlet her til auktionerne på auktionsstedet er slut. Herefter modtager du faktura pr. e-mail. Du kan godt byde på auktioner fra flere forskellige auktionssteder, men da varerne her ikke står samlet fysisk, kan de ikke sendes samlet. Se mere under fragt og selvafhentning af varer.

Autobud
Autobud gør det lettere for dig at sætte sit maksimale bud ind på auktionen straks du byder. Indtast blot dit bud manuelt og klik på budknappen. Systemet vil byde automatisk for dig, indtil dit autobud er nået, såfremt andre forsøger at overbyde dig. Du behøver hverken være tilstede eller logget ind for at autobud byder for dig.

Sådan virker autobud – Eksempel: Du byder DKK 800,- på en støvsuger hvor budforøgelsen er DKK 50,- Herefter vil systemet byde for dig indtil dit autobud er opnået – dine bud aktiveres hvis andre brugere forsøger at overbyde dig. Dette vil så fremgå i budfeltet på auktionen.

Multiauktion
På multiauktion er det muligt at byde på flere stk. af den samme vare. Det fremgår på multiauktionen hvor mange stk. der er på auktion og du kan så vælge, hvor mange stk. du ønsker at byde på. Dit bud er pr. stk. Det er ikke muligt at lave autobud på multiauktioner.

Betaling
Efter auktionens afslutning sender vi dig en mail med en faktura på dine vundne auktioner. Betalingsfristen er 2 dage fra fakturadato. Når du betaler din faktura i systemet kan du vælge om du selv vil afhente varerne, eller om vi skal sørge for at transport til dig. Det er vigtigt du betaler indenfor tidsfristen, da vi skal have varerne afhentet eller sendt på de(n) dato der er angivet i beskrivelsen af auktionen. Det er ikke muligt at betale varerne ved afhentning.

Salær
På hvert varenummer tillægges købersalær 0%
Alle bud er incl. moms.

Varens stand
Alle varer på på siden nye og ubrugte.
Her gælder almindelig reklamationsret og garanti iflg. købeloven.

Afhentning på auktionslager / Fragt
Efter auktionens afslutning modtager du en mail med din faktura, du kan så logge ind i på danskauktion.dk og færdiggøre din handel. Du kan her vælge om du selv ønsker at afhente dine varer eller om vi skal sørge for transport til din adresse. Hvis du selv vil afhente varerne er det vigtigt, du overholder de afhentningstider vi har åbent for afhentning.
Fragt for din forsendelse er kr. 49,- hvis du vælger at få den tilsendt med POst Danmark - dette er til nærmeste posthus. Hvis du ønsker den leveret helt til din dør kommer der et mindre tillæg hertil, dette kan du vælge når du afslutter din handel.

Betaling
1. Online:
Log ind på din konto efter auktionens afslutning og betal med betalingskort.
Betaling online med
Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Mastercard, Visa electron, & JCB.

2. Bankoverførsel
Ved bankoverførsel anvendes
Bank: Nordea
Reg.nr. 2210 konto nr. 6877 590 508
Angiv venligst ordrenr. som reference.


Priser
Alle nævnte priser er incl. dansk moms. Der medfølger momsfaktura på alle køb.


Kreditkort sikkerhed
Din sikkerhed: Kreditkortsikkerheden er beskyttet under 128 bit kryptering.Returret
Hvis der er fejl i leverancen skal Danskauktion.dk kontaktes omgående.
Når du køber varer på Danskauktion.dk har du som forbruger 14 dages returret/fortrydelsesret.Returnerer du varen skal du være opmærksom på:
- Varen skal være Danskauktion.dk i hænde senest 14 dage efter levering
- Varen skal retur i original emballage
Danskauktion.dk returnerer varebeløbet inden for 30 dage - i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven.

Ansvar
Danskauktion.dk tager forbehold for længerevarende offline afbrud, force majeure samt de fejl/gener det evt. måtte medfører. Her vil auktionerne bliver annulleret og startet på ny. Danskauktion.dk kan ikke gøres økonomisk ansvarlig for tab, som hverken køber eller sælger på siden måtte mene at have lidt.


Om Danskauktion.dk
Danskauktion.dk er en overbygning på onlineauktionen Vinderland.dk der startede i 2004.
Læs mere om Danskauktion.dk på siden ”Om Danskauktion.dk” her.


Lovgivning & Information
Danskauktion.dk ønsker at være et sikkert og trygt sted at handle og give dig som forbruger en god oplevelse ved at handle hos os. Du har derfor 14 dages returret, fuld produktinformation, garanti ifølge købeloven samt 2 års reklamationsret på nye og ubrugte varer på Danskauktion.dk. På brugte varer gælder der ingen reklamationsret eller garanti, dog gælder din 14 dages fortrydelsesret (som forbruger) stadig.


Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen har lavet en lille portal om internetauktion. Her kan du finde mere auktion på nettet. http://www.forbrug.dk/raad/renbesked/internetauktioner/Kontakt os
Tlf. 97 15 38 30

Telefonen er åben mandag - fredag 08.30 - 12.00
E-mail: info@vinderland.dkDansk Auktion A/S


Bakkevænget 7

DK-7441 Bording


CVR: 28 51 78 07

Politik omkring hemmeligholdelse

Vi videresælger/videregiver ikke personlige oplysninger til andre/3-part.
Free via Skype

 
1606981828